Geachte Dhr. null null,

De inschrijving voor het kopen van een woning in Cruquiuswerf, is gestart. U kunt zich nu inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur.

Hoe gaat het inschrijven in zijn werk?

Je kunt per huishouden slechts één woning kopen. In het formulier kan je echter wel meerdere bouwnummers aangeven die je voorkeur hebben, in volgorde van je interesse. Je kunt de inschrijving starten door onder aan de pagina op 'Ik wil me online inschrijven' te klikken.

  • Ter verificatie van je e-mailadres sturen we je direct daarna een e-mail met daarin de link naar het inschrijfformulier. Via deze link kan je ook terugkeren naar het formulier indien je besluit om het proces niet in een keer af te ronden.
    Let op, deze link blijft 48 uur geldig.

Is het inschrijven op het internet wel veilig?

Zodra je start met inschrijven kan niemand meekijken. Er wordt gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voor je aan de slag gaat, krijg je van ons een e-mail waarmee we nogmaals checken of we het juiste e-mail adres hebben. Tevens krijg je van ons in de e-mail een unieke link waarmee alleen jij de persoonlijke inschrijfapplicatie kunt benaderen.

Welke gegevens moet ik allemaal invoeren?

Zodra je aan het inschrijfproces gaat beginnen is het goed om de volgende gegevens bij de hand te hebben:

  • Bruto jaarinkomen van jezelf en je partner (indien de woning op beider naam wordt gekocht)
  • Gegevens van je (beider) financiële situatie, waaronder de eigen middelen (zoals spaargeld, giften, overwaarde) en verplichtingen (zoals studieschuld, partneralimentatie, leningen, etc

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Zodra je het inschrijfproces met de applicatie start heb je 48 uur de tijd om het formulier in te vullen. Je kunt echter tussentijds stoppen en binnen deze 48 uur weer verder gaan, door terug te keren naar het formulier via de link in de e-mail. Na deze 48 uur moet je, door middel van de inschrijfbutton in de nieuwsbrief met de uitnodiging voor de start inschrijving, een nieuwe persoonlijke link aanvragen.

Hoe verloopt de toewijzing van de woningen?

Wanneer er een woning beschikbaar is zal er door de makelaar telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak voor een gesprek.


Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Van de Steege Projecten | Nieuwbouw
Makelaar

Van de Steege Projecten | Nieuwbouw