Woningaanbod Cruquiuswerf

Het woningaanbod van AM biedt 173 nieuwbouw woningen aan verdeeld over zes gebouwen. In totaal bestaat Cruquiuswerf uit twaalf gebouwen. In de andere zes appartementengebouwen worden huurappartementen aangeboden.

De gebouwen staan in een prachtige waaiervorm waardoor je vanuit bijna alle appartementen zicht hebt op de kade, het water en het groene binnengebied. Zo ervaar je vanuit elk appartement een fijn eilandgevoel.

Het aanbod varieert van 48 Studio's vanaf 29 m2 tot 118 Urban Appartments, die in grootte variëren van 44 tot 141 m2. Hieronder zijn een aantal luxe penthouses met een prachtig uitzicht. Tussen de appartementengebouwen komen 5 stadse Town Houses met een oppervlakte van 139 tot 154 m2. En 2 Live & Work Apartments. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, Cruquiuswerf biedt voor elk wat wils!

Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar, in het overzicht hieronder zie je precies welke dit zijn. Mocht er een appartement van je voorkeur bijzitten kan je je hiervoor inschrijven via het digitale inschrijfformulier of kan je rechtstreeks contact opnemen met één van de betrokken verkoopmakelaars. Heb je interesse in een huurappartement in Cruquiuswerf, schrijf je dan in op hurenopcruquiuswerf.nl.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf