Exclusieve privérondleiding door de nog beschikbare woningen in Cruquiuswerf: maak nu jouw afspraak!

Door Marije Witman op 28 mei 2020 in Cruquiuswerf

Cruquiuswerf is dé nieuwe bruisende stadswijk in Amsterdam-Oost, met luxe appartementen aan het water. Hier geniet je van het weidse uitzicht over de kade. De meeste Urban Apartments zijn verkocht, maar er zijn nog enkele ruime appartementen beschikbaar. De bouw is in volle gang en de eerste appartementen worden vanaf eind dit jaar opgeleverd. Zie jij jezelf hier volgend jaar ook wonen? Reserveer dan nu jouw exclusieve privérondleiding voor een kijkje in de nog beschikbare appartementen!

Persoonlijke rondleiding
We stemmen de rondleiding zo veel mogelijk af op jouw persoonlijke voorkeur. Je laat ons van tevoren weten welk(e) van de nog beschikbare appartement(en) jij op het oog hebt, zodat we een custommade rondleiding voor je kunnen maken. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw toekomstige appartement eruitziet. Wél hebben we te maken met een bouwplaats, dus kunnen we niet garanderen dat we naar binnen kunnen bij het appartement van jouw keus. De rondleidingen zullen op iedere woensdag mogelijk zijn en uitsluitend via de makelaar.

Ervaar het kadegevoel
Tijdens de rondleiding nemen we ook een kijkje aan de kade van Cruquiuswerf. Hier ervaar je het weidse vrije uitzicht én heb je goed zicht op de prachtige appartementengebouwen. Ook waag je een blik op het toekomstige binnengebied, waar ontmoeting met buren centraal staat. Zo krijg je alvast een goed beeld van hoe het is om straks in Cruquiuswerf te wonen.

Rondleidingen elke woensdagmiddag
Vanaf woensdag 26 augustus organiseren we weer wekelijks een aantal rondleidingen. Uiteraard geheel conform de laatste RIVM-richtlijnen. Je reserveert je persoonlijke rondleiding via de makelaar met maximaal twee personen zodat je altijd voldoende afstand kunt houden.

Wanneer: woensdagmiddag tussen 15:45 en 16.45 uur, vanaf 26 augustus

Locatie: Cruquiusweg 118, Amsterdam. Bouwkeet van de BAM

Let op! Jouw rondleiding is uitsluitend op afspraak te plannen en begint bij de bouwkeet van BAM. Hier ontmoet je één van de makelaars en krijg je de nodige veiligheidsinstructies en -voorzieningen, zoals een helm en een hesje. Het is belangrijk om zelf stevige schoenen aan te doen. Omdat we een bouwplaats betreden, zijn hakken niet toegestaan.

Neem snel contact op met één van de makelaars via de contactgevevens onderaan de website, of vraag hier direct jouw exclusieve rondleiding aan.

Wil jij liever digitaal een kijkje nemen op de bouwplaats? Bekijk dan onze vlog waarin wij je meenemen en bijpraten over de voortgang van de bouw.

  • Exclusieve privérondleiding door de nog beschikbare woningen in Cruquiuswerf: maak nu jouw afspraak!

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf