Casco, Comfort of Luxury line: altijd een Urban Apartment dat bij jou past

Door Marije Witman op 20 mei 2020 in Cruquiuswerf

Cruquiuswerf is dé nieuwe bruisende stadswijk in Amsterdam-Oost met luxeappartementen aan het water. De bouw is vorig jaar gestart. De opleveringen komen in zicht: vanaf eind dit jaar ontvangen de eerste bewoners de sleutel van hun appartement. De meeste Urban Apartments zijn verkocht, maar er zijn nog enkele ruime appartementen beschikbaar. Voor deze appartementen, hebben we gekozen voor drie verschillende afwerkingen: Casco, Comfort en Luxury line. Zo is er altijd Urban Apartment dat bij jou past!

Casco: als je alles nog helemaal zelf wilt bepalen

Wil je alles graag helemaal zelf bepalen? Kies dan voor een ‘Casco’ Urban Apartment. Dan heb je de mogelijkheid om jouw appartement helemaal naar wens af te werken en in te richten. Ontwerp én bouw zelf de perfecte keuken en badkamer. Niet zo’n klusser? Dan kun je het ook laten doen natuurlijk. Ook de afwerking van het appartement, zoals het leggen van de vloer en het stuken en verven van de wanden kun je helemaal zelf doen. Uiteraard is het appartement wel voorzien van alle deuren en kozijnen en zijn alle installaties geplaatst. In een Casco appartement realiseer je jouw woondroom tot in de puntjes.

De volgende bouwnummers worden casco opgeleverd: 176, 192, 198 & 228   

 

Image not found 

Comfort: voor een soepele verhuizing

Als je kiest voor een ‘Comfort’ Urban Apartment dan is jouw appartement al voorzien van een complete Siematic keuken, badkamer en separaat toilet met Duravit sanitair én afgewerkt met hoogwaardige tegels. Je hoeft alleen nog maar de kleur van de keuken te bepalen, verder is alles voor je geregeld. Wij zorgen ervoor dat alles geplaatst is voor je de sleutels ontvangt. Daarna hoef je alleen nog maar aan de slag te gaan met het leggen van de vloer en het schilderen van de muren. Dat is fijn verhuizen!

De volgende bouwnummers worden met de comfort line opgeleverd: 171, 172 & 231

 Image not found

Luxury line: comfort op het hoogste niveau

Bij de ‘Luxury line’ Urban Apartments worden de woningen tot in de puntjes afgewerkt. Hier zijn door onze stylisten een exclusieve keuken met Siematic apparatuur en chique Duravit badkamer mét in de meeste gevallen een ligbad samengesteld. Een aantal appartementen heeft een tweede luxe Duravit badkamer met douche. Verder wordt je woning afgewerkt met verdiepingshoge deuren en chique deurbeslag. En wil je volledig ontzorgd worden? Kies er dan voor om de vloer- en wandafwerking ook volledig door ons te laten verzorgen. Dan hoef je alleen nog je meubels te laten verhuizen en kan je heerlijk gaan genieten van je nieuwe droomwoning.

Het volgende bouwnummer wordt met de luxury line opgeleverd: 181

Image not found 

De oplevering van de eerste appartementen in Cruquiuswerf start naar verwachting begin volgend jaar (2021). Bekijk hier welke Urban Apartments nog beschikbaar zijn >>> of bekijk op de prijslijst naar het afwerkingsniveau van de verschillende woningen >>> 

Bovenstaande afbeeldingen zijn inspiratiebeelden

 

 

  • Casco, Comfort of Luxury line: altijd een Urban Apartment dat bij jou past

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf