Fotorapportage: Cruquiuswerf uit de lucht

Door Marije Witman op 27 januari 2020 in Cruquiuswerf

Er wordt hard gewerkt aan Cruquiuswerf. Hijskraanmachinist Geurt van Roekel van BAM is voor dag en dauw op de bouwplaats aanwezig, om aan de slag te gaan. Hij deelt prachtige foto's van de bouwplaats met ons!

Er wordt hard gewerkt aan Cruquiuswerf. Het eerste appartementengebouw (gebouw J) telt al 4 verdiepingen en elke 1,5 week komt er een verdieping bij! Eind dit jaar zullen dan ook al de eerste bewoners van Cruquiuswerf hun huis kunnen betrekken. Hijskraanmachinist Geurt van Roekel van BAM is voor dag en dauw op de bouwplaats aanwezig, om aan de slag te gaan. En dat levert bijzondere plaatjes op. ‘Ik geniet elke dag opnieuw ontzettend hier in mijn kantoortje.’ Benieuwd naar de prachtige uitzichten? Kijk dan hieronder snel verder! Wil je meer foto’s zien van Geurt? Volg hem dan op Twitter

 Image not found
Geurt van Roekel in zijn 'kantoortje'. 

 Image not found
“Zo mag het van mij wel elke dag #Bluemonday zijn.”
Geurt van Roekel - 20 januari  

Image not found

Image not found

Image not found

Image not found

Ook zo enthousiast geworden over het uitzicht in Cruquiuswerf? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, kijk hier voor het beschikbare aanbod of neem direct contact op met één van de betrokken makelaars: Eefje Voogd Makelaardij of ERA van de Steege Makelaars.

 

 

 

 

 

  • Fotorapportage: Cruquiuswerf uit de lucht

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf