Maak van je huis een thuis

Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar een nieuw thuis gaat natuurlijk over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van je nieuwbouwwoning in Cruquiuswerf krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Om je daarbij te helpen, hebben we Homestudios in het leven geroepen. Met alle informatie en inspiratie die je nodig hebt onderweg naar je nieuwe thuis, handige online middelen, de juiste specialisten en een inspirerend experience center om van het huis dat je op het oog hebt een echt thuis te maken. En natuurlijk met volop mogelijkheden om je nieuwe huis aan te laten sluiten bij je persoonlijke woonwensen.

Dat begint al bij de indeling. Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Kies daarom eerst per verdieping de indeling die het beste aansluit bij je specifieke woonwensen. Een uitbouw, extra kinderkamer, een grote master bedroom met inloopkast of een gezellige speelzolder? Door persoonlijke keuzes te maken uit de beschikbare indelingsvarianten, creëer je zelf een omgeving waarin je heerlijk (met je partner of gezin) kunt ontspannen en genieten.

BAM Homestudios “Deel je huis in zoals jij dat wilt”

Deels of helemaal woonklaar

Ook kun je belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke Woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: helemaal klaar op het moment dat je de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd!

Kiezen? Een koud kunstje

Er is heel wat moois te kiezen, en die keuzes hoef je niet alleen te maken. Online ontdek je straks vanaf de start verkoop alvast alle mogelijkheden van je favoriete bouwnummers. Na aankoop van je woning verwelkomen we je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Een kennisstudio vol informatie om je te helpen om bewuste keuzes te maken, elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen ter inspiratie, een kookstudio om keukenapparatuur uit te proberen, alle bemonsteringen en nog veel meer. Onder één dak! En bij elke stap word je met raad en daad bijgestaan door de juiste Homestudios specialisten.

Je merkt het; Homestudios is er speciaal om jou en andere toekomstige bewoners te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat je een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Dit is mijn thuis!”

Vanaf de aankoop van jouw woning kun je terecht op Mijn Homestudios voor Cruquiuswerf om je woonwensen te verwerken in woonontwerpen voor de woning die je hebt gekocht.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf