Financiering Kredieter

U staat op het punt een nieuw huis te kopen. Waarschijnlijk heeft u een hypotheek nodig. Een hypotheek waarmee u uw woonwens kunt realiseren, en die er ook nog eens voor zorgt dat u lekker kunt leven. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn.

De Kredieter

Om snel een passende financiering te regelen voor je droomwoning, is een ervaren en onafhankelijke adviseur onmisbaar. Cruquiuswerf werkt samen met De Kredieter, een onafhankelijk expert op het gebied van financiering van nieuwbouwwoningen. Zij geven je compleet financieel advies en gaan graag vrijblijvend in gesprek met wie dat wil.

Goed om te weten: De Kredieter biedt gunstige rentetarieven en een gereduceerd tarief voor wie een nieuwbouwwoning van Cruquiuswerf op het oog heeft.

Eerste berekening

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Daarom maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door u de mogelijkheid te bieden eenvoudig een eerste berekening te maken. Dit kunt u gewoon zelf doen via onze online rekentool. Zo komt u snel en zonder kosten te weten wat u maximaal kunt lenen en of u de woning die u wilt kopen.

Ontdek de mogelijkheden

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf