Wegdromen met uitzicht over de stad

Door Marije Witman op 19 april 2021 in Cruquiuswerf

De eerste woningen in Cruquiuswerf zijn inmiddels opgeleverd! Wil jij ook nog deze zomer wonen aan het groene binnenplein én de kade? Dan hebben we een buitenkans voor je! Er is namelijk nog één ruim Urban Apartment beschikbaar. Naar verwachting wordt het appartement eind juni opgeleverd.

Ruime woonkamer

Het Urban Apartment (bouwnummer 231) is een ruim driekamerappartement van 107 m² en bevindt zich op de tweede verdieping van gebouw J. De keuken en woonkamer vormen samen één riant geheel. De keukenopstelling bestaat uit een keukenwand en een schiereieland waaraan je heerlijk kunt zitten. Er blijft nog genoeg ruimte over voor een heerlijke zithoek.

 Image not found

Relaxt balkon
Het balkon van circa 12 m² ligt op het zuidoosten, dus hier geniet je de gehele dag van de zon. Word ‘s ochtends relaxt wakker met een cappuccino terwijl je de zon in de verte ziet opkomen over het water. En na een drukke werkdag is het hier ook nog heerlijk relaxen met een wijntje. Hier kun je de hele dag wel zitten! 

 Image not found

Dromen met de stad aan je voeten

Vanuit de twee slaapkamers heb je een fenomenaal uitzicht over de stad. Hier kun je letterlijk én figuurlijk wegdromen met de stad aan je voeten. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om één van de slaapkamers in te richten als werkplek of als hobbykamer. 

 Image not found

Ervaar het zelf

Om je een beeld te geven van het appartement hebben we een impressievideo gemaakt. Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met een van de verkopende makelaars om een afspraak te maken voor een rondleiding. 

 

 

 

 

 

  • Wegdromen met uitzicht over de stad

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf