Nieuwsupdate februari 2019

Door Janine Vieveen op 25 februari 2019 in Cruquiuswerf

Goed nieuws over Cruquiuswerf: in januari is de bouw gestart! Dat betekent dat eind volgende jaar de eerste kopers de sleutel van hun appartement krijgen. Ben je ook geïnteresseerd in Cruquiuswerf? Dan is er nog een aantal appartementen vrij.

Bouw gestart!
Vorige maand, in januari is de bouw van Cruquiuswerf gestart! De bouwer, BAM Wonen, heeft de eerste heipalen inmiddels geslagen. Misschien ben je zelfs al een kijkje gaan nemen op de bouwplaats, want vanaf nu worden de contouren van de appartementengebouwen zichtbaar. In het voorjaar vieren we dit samen met de kopers en overige projectbetrokkenen. Eind volgend jaar zullen de eerste kopers in Cruquiuswerf hun intrek nemen in hun nieuwe woning! 

Bouw gestart

Nog een aantal grote appartementen vrij
Inmiddels is meer dan 70% van de appartementen in Cruquiuswerf verkocht. Maar er zijn nog een aantal grotere appartementen beschikbaar. We lichten een aantal bijzondere Urban Apartments uit. Wil je hier ook wonen, wees er dan snel bij!

     
  Urban Appartement 180
 
Urban Appartement 180
 
Afgebeelde bouwnummer(s): 172, 175, 180, 185
Afmeting: 120-123 m2

Een masterbedroom met royale inloopkast, buitenruimte op het zuiden met een fantastisch uitzicht over het water én een woonkamer van 50 m2? Urban Appartement 180 heeft het allemaal! Het appartement beschikt over een woonoppervlak van 123 m2 en ligt direct aan het water, waardoor je heerlijk kunt genieten van de voorbijvarende boten. Dit appartement is uitgerust met een Siematic keuken, een complete en volledig afgewerkte badkamer én een separaat toilet. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dit appartement en de andere urban apartements in deze categorie dan op deze pagina.
 
     

 

     
  Urban Apartment 230
 
Urban Apartment 230
 
Afgebeelde bouwnummer(s): 230, 233 
Afmeting: 131-132 m2

Of wat dacht je van Urban Apartment 230? Een heerlijk ruim 5-kamerappartement van 132 m2 met 4 slaapkamers, een buitenruimte op het zuiden én een heerlijk uitzicht over water. Het appartement beschikt over een dubbele badkamer, separaat toilet en is uitgerust met een Siematic keuken. Wil je liever grotere slaapkamers? Dan kun je ook kamers samenvoegen. Of bijvoorbeeld die fijne ruime inloopkast creëren. Benieuwd naar dit appartement en welke andere appartementen in deze categorie nog beschikbaar zijn? Bekijk hier appartement 230 én de andere beschikbare appartementen in deze categorie.
 
     

 

     
  Urban Appartement 189
 
Urban Apartment 189
 
Afgebeeld bouwnummer: 189
Afmeting: 134 m2

Door de gunstige indeling heeft Urban Appartement 189 een living met aan drie zijdes 3 meter hoge raampartijen. Hierdoor zie je in dit appartement de zon opkomen én ondergaan! Dit appartement heeft een grandioos terras van maar liefst 42 m2. Hier kun je ’s zomers heerlijk tafelen en relaxen. Het appartement is uitgerust met een Siematic keuken, twee volledig afgewerkte badkamers en een separaat toilet. Bekijk hier appartement 189 én de andere beschikbare appartementen in deze categorie.
 
     


Via de kavelkaart kun je precies zien welke appartementen op dit moment nog beschikbaar zijn. In de bibliotheek vind je de prijslijst, de brochure, de verkooptekeningen en andere documenten.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact op met één van de makelaars. Onderaan deze nieuwsbrief vind je hun contactgegevens. Ben je er helemaal uit, dan kun je je natuurlijk ook direct inschrijven voor een van de appartementen

  • Nieuwsupdate februari 2019

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Van de Steege Projecten | Nieuwbouw
Makelaar

Van de Steege Projecten | Nieuwbouw