Nog enkele appartementen beschikbaar

Door Janine Vieveen op 20 november 2018 in Cruquiuswerf

Zoals eerder bekend is geworden is AM in september gestart met de verkoop van de woningen in het project Cruquiuswerf te Amsterdam. De verkoop van het gevarieerde aanbod verloopt erg voorspoedig, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar voor de verkoop. Dus wees er snel bij!

impressie

Wat dacht je bijvoorbeeld van bovenstaand appartement? Met een buitenruimte op het westen waardoor je heerlijk in de avonduren kunt genieten van de ondergaande zon. Dit appartement van 108m2, heeft 3 slaapkamers, maar je kunt bijvoorbeeld ook de woonkamer vergroten door één slaap- en woonkamer samen te voegen. Deze woning is uitgerust met een Siematic keuken en een volledig hoogwaardig afgewerkte badkamer met separaat toilet.

impressie

Of dit unieke appartement van 134m2? Door de gunstige indeling heeft de living aan drie zijdes hoge raampartijen, waardoor je in dit appartement de zon ziet opkomen als ondergaan. Deze appartementen hebben een buitenruimte van 14m2 en bouwnummer 189 heeft zelfs een buitenruimte van maar liefst 42m2! Ook deze appartementen zijn uitgerust met een Siematic keuken en twee volledig afgewerkte badkamers en een separaat toilet. Neem alvast een kijken in dit appartement via onze 360° tour: bekijk bouwnummer 189.

Via de kavelkaart op de website, kan je precies zien welke appartementen nog beschikbaar zijn op dit moment. De prijslijst, brochure, verkooptekeningen en andere documenten tref je verder ook nog aan op de bibliotheek op de website.

  • Nog enkele appartementen beschikbaar

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Van de Steege Projecten | Nieuwbouw
Makelaar

Van de Steege Projecten | Nieuwbouw