In Homestudios waan je je als een kind in een snoepwinkel

Door Janine Vieveen op 2 juli 2018 in Algemeen

In het Homestudios Experience Center in Utrecht kom je ogen en oren te kort. Hier word je compleet ontzorgd door jouw eigen woonadviseur én de Homestudios specialisten. Die nemen je mee door de interactieve Kennisstudio waar je kunt voelen, proeven en uitproberen. Laat je vervolgens verrassen in de Inspiratiestudio door de op ware grootte nagebouwde én ingerichte modelwoningen.

Nadat je een studio, urban apartment of town house hebt gekocht in Cruquiuswerf, verwelkomt de woonadviseur je bij Homestudios. Hij of zij denkt écht met je mee, vanuit jouw persoonlijke woon- en leefstijl. Die langgedroomde walk-in closet of een culinaire leefkeuken? Dat kan! Samen ontdek je alle mogelijkheden van jouw woning en maak je jouw ideale woningontwerp.

Voelen, proeven en uitproberen

Vervolgens kom je in de Kennisstudio, waar je je als een kind in een snoepwinkel waant. In de ene ruimte voel je met je handen wat het verschil is tussen een waterbesparende douche, een regendouche en een ‘gewone’ douche. In een andere ruimte ervaar je de verschillende mogelijkheden voor deuren en wat dit doet met een ruimte. En wat vind je belangrijk voor je kookplaat? Wokken, rendement, energieverbruik, veiligheid? Je klikt jouw voorkeuren aan en jouw ídeale kookplaat rolt eruit. In de kookstudio geeft een chefkok kookworkshops om alle high tech keukensnufjes en -apparatuur uit te proberen. Om jou te laten zien én proeven wat je hier mee kunt doen.

Homestudios

Spectaculaire Inspiratiestudio

Daarna ga je naar de spectaculaire Inspiratiestudio. Hier vind je 11 op ware grootte nagebouwde en ingerichte studio’s, eengezinswoningen, appartementen en luxe penthouses. Alsof je er zó in kunt trekken. De interior designers hebben hier fantastische interieurs ontworpen in de woonstijlen Landelijk&Sereen, Scandinavisch&Licht, Stoer&Industrieel, Strak&Stijlvol en Kleur&Rijk.

Compleet ontzorgd

In Homestudios kun je helemaal ontzorgd worden en jouw appartement of woning in Cruquiuswerf zó op laten leveren, dat je er direct in kunt. Compleet met afgewerkte wanden, vloer, verlichting, keuken, badkamer en gordijnen. Uiteraard is het ook mogelijk om veel zelf te doen en je alleen te laten adviseren over het ontwerp van je woning. Alles is mogelijk!

Lees meer over Homestudios op www.homestudios.nl.

Wil je ook wonen in Cruquiuswerf? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan ben je op de hoogte van de start van de verkoop.

  • In Homestudios waan je je als een kind in een snoepwinkel

Cruquiuswerf, het best bewaarde geheim van Amsterdam-Oost!

Contactgegevens Cruquiuswerf

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Van de Steege Projecten | Nieuwbouw
Makelaar

Van de Steege Projecten | Nieuwbouw